ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ‘Το νέο νομικό καθεστώς των Ανωνύμων Εταιρειών από την 1 Ιανουαρίου 2019 και οι νέοι κανόνες δημοσιότητας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)’

Το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο στα Ιωάννινα  και στην Ηγουμενίτσα με θέμα:

 

 

                                                              «Το νέο νομικό καθεστώς των Ανωνύμων Εταιρειών από την 1 Ιανουαρίου 2019 και οι νέοι  κανόνες δημοσιότητας στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ)»

 

Ώρες και χώρος διεξαγωγής:

 

  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ 08 Νοεμβρίου 2019:

15:30μ.μ. – 20:30μ.μ. / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

  • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 09 Νοεμβρίου 2019:

09:30π.μ. – 13:30μ.μ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΛΕΥΚΟΣ

 

 

 

Εισηγητής σεμιναρίου: Γεράσιμος Γεωργόπουλος, Προϊστάμενος Τμήματος Εταιρικού Δικαίου &

Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.)

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

 

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της αίτησης.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου (ΣΤΟΑ ΣΑΡΚΑ,Ν. ΖΕΡΒΑ 28-30)

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Ηπείρου (ΣΤΟΑ ΣΑΡΚΑ,Ν. ΖΕΡΒΑ 28-30), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

 

docΑΙΤΗΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2651070400.

Sheare