Ανακοίνωση Διεξαγωγής Επιμορφωτικού Σεμιναρίου με θέμα: «ΕΡΓΑΤΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ»

Το 6ο Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ηγουμενίτσα στις 27 & 28 Νοεμβρίου, στα Ιωάννινα στις 4 & 5 Δεκεμβρίου και στην Άρτα στις 11 & 12 Δεκεμβρίου, με θέμα:

«ΕΡΓΑΤΙΚΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ»

Εισηγητές Σεμιναρίου:

• Καραμάνης Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
  • Μπατιάνης Κωνσταντίνος, Επιθεωρητής Εργασίας, Διεύθυνση Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας

Ώρες και χώρος διεξαγωγής:

• ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ / 27 & 28 Νοεμβρίου 2017:
    16:30μ.μ. – 21:00μ.μ. / Ξενοδοχείο ANGELIKA
  • ΙΩΑΝΝΙΝΑ / 4 & 5 Δεκεμβρίου 2017:
    16:30μ.μ. – 21:00μ.μ. / ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
  • ΑΡΤΑ / 11 & 12 Δεκεμβρίου 2017:
    16:30μ.μ. – 21:00μ.μ. /Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

Θεματικές Ενότητες Σεμιναρίου:

• Επίκαιρα Εργασιακά Θέματα (Μισθοδοσία, Χρονικά όρια εργασίας κλπ).
  • Ανάλυση του Πληροφοριακού Συστήματος «Εργάνη» (Παρουσίαση του Συστήματος – Νέες αλλαγές).
  • Ανάλυση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ΣΕΠΕ.
  • Πρακτικά παραδείγματα.

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος, στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.

Πληροφορίες:

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της αίτησης.

Οι Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου (ΣΤΟΑ ΣΑΡΚΑ,Ν. ΖΕΡΒΑ 28-30), από τις 22-11-2017, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο fax 2651072194.

Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Ηπείρου (ΣΤΟΑ ΣΑΡΚΑ,Ν. ΖΕΡΒΑ 28-30), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2651070400.

Συννημένο αρχείο

Που θα μας βρείτε

Επικοινωνήστε
μαζί μας

• ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΕΔΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ν.Ζέρβα 28-30 (Στοά Σάρκα), 3ος όροφος, ΤΚ 45332

• ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 26510 70400
    FAX: 26510 72194

• Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.